Caresse Den Haag, Van der Kunststraat 153, 2521 BS, Den Haag T: 070-2055761 E: info@caressewinkel.nl

Bedtextiel collectie

Koninklijk slapen voor de verwende slaper. Caresse maakt slapen compleet met luxe dekbedden en comfortabele hoofdkussens. Caresse biedt u een overzichtelijke, luxe en betaalbare collectie:


 

Dekbedden

Memogelle-Fiber

Dit fantastische superzachte dekbed bestaat uit een moderne lichtgewicht gel-vezel. Deze gelvezel voelt zacht en heerlijk donzig aan en geeft een zeer bijzondere warmte en heeft isolerende en ventilerende eigenschappen. Deze unieke vezel is anti-allergisch, machinewasbaar op 60°C en licht van gewicht. De zachte soepele satijnen katoenen tijk, die geheel carré doorstikt is met tussenschotjes, completeert het ultieme gevoel van comfort, luxe en welbehagen.

         

Memogelle Fiber, enkele uitvoering

 

Memogelle Fiber, 4-seizoenen uitvoering

buitenhoes: luxe 100% satijn katoen met ‘outside wall’   buitenhoes: luxe 100% satijn katoen met ‘outside wall’
vulling: 500 gram/m2 Memogelle-vezel, zeer soepel en licht van gewicht   vulling: Memogelle-fiber, 250 gram/m2 (zomerdeel) 350 gram/m2 (voor-en najaar deel).
onderhoud: wassen op 60°C met een mild wasmiddel, niet oververhitten tijdens het drogen   onderhoud: wassen op 60°C met een mild wasmiddel, niet oververhitten tijdens het drogen
gewicht: 500 gram/m2   gewicht: 250 gram/m2 (zomerdeel) 350 gram/m2 (voor-en najaar deel)

 

 

 

Platinum Polardons

Koninklijk slapen voor de verwende slaper. Natuurlijk en luxe slapen onder een licht en soepel dekbed van zuivere witte polardons met een 100% satijnen-katoenen tijk. Het dekbed is voorzien van een ergonomisch stikpatroon. Het midden van het dekbed is namelijk iets lichter gevuld en de zijdes iets zwaarder. Hierdoor onstaat er een ultiem ligcomfort en sluit het dekbed perfect aan aan de lichaamscontouren. De luxe dons zorgt voor een behaaglijke warmte, die geleidelijk verdeeld wordt over her gehele dekbed. Dit dekbed past zich snel aan uw lichaamstemperatuur aan en ventileert uitstekend. U bent verzekerd van een heerlijk slaapcomfort gedurende ieder seizoen!

        

Platinum Polardons, enkele uitvoering

 

Platinum Polardons, 4-seizoenen uitvoering

buitenhoes: luxe 100% satijn-katoen met ‘outside wall’   buitenhoes: luxe 100% satijn-katoen met ‘outside wall’
vulling: 90% witte polardons en 65% witte polardons   vulling: 90% witte polardons en 65% witte polardons
onderhoud: wasbaar op 40°C, drogen in de droogtrommel   onderhoud: wasbaar op 40°C, drogen in de droogtrommel
gewicht 140x220cm: 500 gram middengedeelte en 530 gram voor de zijdes   gewicht 140x220cm: zomerdeel: 370 gram, winterdeel: 420 gram middengedeelte en 635 gram voor de zijdes
gewicht: 240x220cm: 1090 gram middengedeelte en 580 gram voor de zijdes   gewicht: 240x220cm: zomerdeel: 635 gram, winterdeel: 860 gram middengedeelte en 470 gram voor de zijdes
gewicht 260x220cm: 1230 gram middengedeelte en 600 gram voor de zijdes   gewicht 260x220cm: zomerdeel: 690 gram, winterdeel: 980 gram middengedeelte en 490 gram voor de zijdes

 

 

 

Hoofdkussens

Hoofdkussen Memogelle Box

Een drukverlagend hoofdkussen wat heerlijk aanvoelt. Dit speciale boxmodel hoofdkussen met opstaande rand, zorgt met zijn drukverlagende eigenschappen voor een ultieme ondersteuning van hoofd en nek. De Memogelle-vezel voelt zacht en heerlijk donzig aan. De Memogelle-vezel is zeer goed ventilerend, anti-allergisch en reukloos. Het hoofdkussen is voorzien van een rits waardoor u de hoogte gemakkelijk kunt aanpassen. Uitermate geschikt voor allergische personen.

buitenhoes: 100% fijne perkal katoen.
vulling: 1200 gram Memogelle gel-vezel, zeer soepel en drukverlagend
onderhoud:

alleen reinigen indien noodzakelijk, wassen op 40°C met een mild wasmiddel, niet oververhitten tijdens het drogen

afmeting: 57x67x4 cm

 

 

 

Hoofdkussen Duo-Form 65% dons

Comfortabel en soepel 3-kamer hoofdkussen. Voorzien van 65% zuivere, witte eendendons aan de buitenzijden, voor een heerlijk zacht en ondersteunend comfort. De stevige kern van dit boxmodel bestaat uit zuivere witte eendenveren voor extra draagvermogen. Dit hoofdkussen ventileert fantastisch, heeft een  uitstekende vochtopnamecapaciteit en is een verademing voor hoofd en nek.

buitenhoes luxe 100% satijn-katoen
vulling: buitenzijden: 2x 125 gram 65% zuivere witte eendendons, binnenzijde: zuivere witte eendenveren
onderhoud: 40°C wasbaar, drogen in droogtrommel
afmeting: 57x67x4 cm

 

 

 

Hoofdkussen Multi-Fit Air

Het Multi-Fit Air hoofdkussen is perfect voor u, vooral als u vaak van slaap-houding verandert. Dit hoofdkussen is variabel te gebruiken en verstelbaar. Het bijzondere van dit hoofdkussen is de geniale kern van visco-elastisch traagschuim. De zachte en goed ondersteunende zijdes, gevuld met 2 verschillende vulgewichten en de anti-allergische micro-gelvezel bieden de gewenste hoogte, ronding en veerkracht.

buitenhoes: luxe 100% satijn-katoen met ritssluiting
vulling: 2-zijdig afgevuld met anti-allergische microvezel zijde 1: 125 gram en zijde 2: 325 gram;
kern: uitneembare traagschuim kern met beschermhoes
onderhoud: 40°C wasbaar met een mild wasmiddel, drogen in droogtrommel
afmeting: 47×66 cm

 

 

 

Hoofdkussen Premium Box

Dit comfortabele box-model hoofdkussen zorgt voor een optimale ondersteuning van hoofd en nek. De reukloze gesiliconiseerde 3-dimensionale bolletjesvezel voelt zacht en soepel aan en is blijvend veerkrachtig. De Premium Box ventileert fantastisch en is anti-allergisch. Het hoofdkussen is voorzien van een ritssluiting waardoor u de hoogte gemakkelijk kunt aanpassen. Uitermate geschikt voor allergische personen.

buitenhoes: luxe 100% satijn-katoen
vulling: 900 gram 3-dimensionale bolletjes vezel
onderhoud: alleen reinigen indien noodzakelijk; wassen op 40°C met een mild wasmiddel; niet oververhitten tijdens het drogen
afmeting: 57x67x4 cm

 

 

 

Hoofdkussen Latex Fysio

Dit orthopedisch en ergonomisch gevormde hoofdkussen van latex is tweezijdig te gebruiken. Soepel en ondersteunend is dit hoofdkussen dankzij de golvende vorm comfortabel voor vrijwel iedere slaper. De geperforeerde latex zorgt voor een optimaal ventilerend vermogen en is schimmelwerend en hygiënisch. Latex garandeert een lange levensduur van uw kussen dankzij een hoge weerstand tegen kuilvorming en veroudering.

buitenhoes: afneembare en wasbare tijk van dubbeldoek, bestaande uit katoen/viscose en Elastan
vulling: natuurlijke pin-foam latex
onderhoud: regelmatig luchten. Tijk wasbaar op 60°C
afmeting: 60x40x12x10 cm

 

 

 

Hoofdkussen Cool Memo-Fit

Een orthopedisch en ergonomisch gevormd hoofdkussen van visco-elastisch traagschuim, voorzien van verkoelende gelpads. Het hoofdkussen heeft specifieke drukverlagende eigenschappen voor een perfecte ondersteuning en een optimale verlichting van nek-en schouderspieren. De ergonomische vorm en de gelpads  van dit verkoelende hoofdkussen bieden comfort aan vrijwel elke slaper. Dit fantastische hoofdkussen is uitermate geschikt voor allergische personen.

buitenhoes: afneembare en wasbare tijk van luxe 100% satijn-katoen, doorgestikt met 100 gr/m2 hollow-fiber
vulling: drukverlagend visco-elastisch traagschuim met verkoelende gel-pads. Anti-allergisch en anti-huisstofmijt.
onderhoud: regelmatig luchten, tijk wasbaar op 60°C
afmeting: 60x40x12x10 cm

 


Copyright © 2013. All Rights Reserved.